Uitvoerder

Vergelijkingssite van financiën producten wordt beheerd door:

Contact informatie:

double technology s.r.o., Jaurisova 515/4, Praha Michle, 140 00, Czechia, VAT: CZ08695717

E-mail: info@cooleleningen.nl

Tel: +420 720 624 934
Skype: live:4a18a4c3306e7dc4
Facebook: https://www.facebook.com/lemonyapps
Twitter: https://twitter.com/lemonyapps?lang=cs
LinkedIn: https://www.linkedin.com/showcase/lemonyapps/?viewAsMember=true

We zijn geen aanbieder van enig financieel product maar zijn enkel onafhankelijke vergelijkingssites, en bron van informatie voor de gebruiker. Als u vragen heeft over een van de producten die zijn vermeld neemt u dan direct contact op met de aanbieder hiervan; deze wordt altijd genoemd. Als u een vraag heeft over ons platform (de vergelijkingssites), als u een fout heeft ontdekt of een inconsistentie, neemt u dan a.u.b. contact met ons op via info@lemonyapps.com

Het merk LemonyApps.com wordt beheerd door double technology s.r.o. Wij zijn in elke markt de aanbieder van dit merk

Wat houd LemonyApps in?

In de afgelopen jaren zijn wereldwijd veel financiën diensten en producten verschenen: onder andere zijn dat leningen, verzekeringsdiensten, credit cards en zogenaamde consolidaties. De markt is uitgebreid en de traditionele aanbieders hebben hun voorwaarden moeten aanpassen aan de toegenomen concurrentie. 

Dat leidde tot een ander probleem - hoe te kiezen uit zoveel mogelijkheiden. Dat is de reden van het bestaan van LemonyApps. We bieden in veel landen een heldere en transparante vergelijking aan van beschikbare financiën producten.

Begin in czechia en dan over de wereld

In 2010 zijn we begonnen, in czechia en zijn vandaar uit langzaam uitgebreid naar Slowakije, Polen, Spanje, Zweden, Noorwegen en meer dan 25 andere landen, over de hele wereld.

Onze missie is om een gebruikersvriendelijke, en veilige omgeving aan te bieden om een financieel product aan te vragen, dat de problemen van de gebruiker oplost, of passend is bij zijn/haar situatie.

We vergelijken alleen producten van 100% betrouwbare bedrijven, waarbij onze analisten zorgvuldig onderzoek hebben gedaan naar het bedrijf, en naar de producten. Naast de vermelding van product- en bedrijfsinformatie publiceren we ook gebruikersreviews, beantwoorden veel gestelde vragen en geven representatieve voorbeelden. 

Waarom onze diensten gebruiken

In alle landen werken we met ervaren professionals en partners om u, op al onze websites, van dienst te zijn met de hoogste kwaliteit.

Onafhankelijk - Wij werken niet voor enige aanbieder. We vergelijken, onafhankelijk, alle beschikbare producten en diensten die we hebben beoordeeld als betrouwbaar en transparant.
100% gratis - Het gebruik van onze vergelijkingssites kost u niets. Wij bieden zelf geen enkel financieel product aan.

Transparantie - We beoordelen en vergelijken alle producten waarmee we garanderen dat de gebruiker exact weet hoeveel, en waarvoor, hij/zij betaald. We vermijden algemene en vage formuleringen of misleidende (voorbeeld)berekeningen.

Niet-bindend - Het gebruik van onze vergelijkingssites is niet-bindend, en u hoeft geen persoonlijke informatie met ons te delen.

Hoe werken onze vergelijkingssites?

We werken alleen op basis van partnerovereenkomsten met betrouwbare bedrijven. Daar komt bij dat al onze diensten volledig gratis zijn, zonder registratie en dergelijke.
U kunt er voor kiezen om alle beschikbare producten te laten tonen of selecteert de gewenste categorie. Dan krijgt u een overzicht van alle beschikbare aanbiedingen met daarbij enige basis-informatie. Indien u geÔnteresseerd bent in enig product kunt u meer informatie laten tonen. Geen verborgen kosten: Als u via een van onze vergelijkingssites een aanvraag doet voor enig financieel product betaalt u daarvoor precies hetzelfde product als dat u dit product direct had aangevraagd via de website van de aanbieder zelf.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik de lening, of een ander financieel product, krijgen?

De voorwaarden verschillen van geval tot geval. De aanvraag procedure is altijd beschreven in onze reviews en vandaar kunt u direct een aanvraag indienen bij de aanbieder. Deze 'click-through' via onze website is niet-bindend. Onze diensten zijn volkomen gratis en u betaalt altijd hetzelfde bedrag als dat u de aanvraag gestart was via de website van de aanbieder.

Hoe kan het zijn dat sommige leningen geen kosten kennen?.

In de afgelopen jaren is de trend ontstaan van een renteloze eerste lening bij veel van de niet-bank aanbieders. U betaalt inderdaad dan geen kosten of rente voor de eerste lening bij die aanbieder. Dit zijn in het algemeen leningen met een lagere leningbedrag (hoofdsom) en met korte looptijden. Let u daarbij wel op de looptijd en de voorwaarden, betaal aflossingen altijd op tijd en kies alleen die producten die u zich kunt veroorloven.

Wie kan een lening aanvragen?

Alle aanbieders hebben een voorwaarde gemeen; dat is de leeftijd. Vanaf de leeftijd van 18 jaar kan iedereen een aanvraag indienen voor de meeste leningen. De overige voorwaarden kunnen verschillen. U dient daarom altijd de voorwaarde van een specifiek product door te nemen voordat u een aanvraag indient.

contact: info@cooleleningen.nl