lenen

Goedkoop geld lenen

    Goedkoop geld lenen

Het is soms moeilijk om een weg te vinden in het doolhof van alle leningen die worden aangeboden. Als je dan eindelijk de lening hebt gevonden die doel treft komt er wel weer een andere lening om de hoek kijken die nét even beter voorwaarden heeft.

Meer

€ 250,000
Leningbedrag € 5,000 - € 250,000
Rente 0,5 %
Looptijd 3 - 18 maanden

Korte informatie

Eigenschappen van deze lening

 • Lening tot €250 000
 • Termijn: 3 - 18 maanden
 • Bij akkoord geld binnen 24 uur

Lening voorwaarden

 • Vanaf 18 jaar
 • Online zakelijk lenen voor ondernemers

Over bedrijf

Meer informatie over het bedrijf BridgeFund

Leen van € 5,000 met rente van de 0,5 % Meerad
€ 350,000
Leningbedrag € 10,000 - € 350,000
Rente 12 %
Looptijd 12 - 60 maanden

Korte informatie

Eigenschappen van deze lening

 • Lening tot €300 000
 • Termijn: 12 - 60 maanden

Lening voorwaarden

 • Krediet voor gevestigde ondernemers

Over bedrijf

Meer informatie over het bedrijf Spotcap Netherlands B.V.

Leen van € 10,000 met rente van de 12 % Meerad
€ 150,000
Leningbedrag € 5,000 - € 150,000
Rente 4,3 %
Looptijd 1 - 15 jaar

Korte informatie

Eigenschappen van deze lening

 • Lening tot €150 000
 • Termijn: 1 - 15 jaar
 • Bij akkoord geld binnen 24 uur

Lening voorwaarden

 • e bent ouder dan 18 + jaar
 • Je hebt een inkomen

Over bedrijf

Meer informatie over het bedrijf A-Krediet Financiële Diensten bv.

Leen van € 5,000 met rente van de 4,3 % Meerad
€ 60,000
Leningbedrag € 5,000 - € 60,000
Rente 5,5 %
Looptijd 24 - 120 maanden

Korte informatie

Eigenschappen van deze lening

 • Lening tot €75 000
 • Termijn: 24 - 120 maanden
 • Bij akkoord geld binnen 10 minuten

Lening voorwaarden

 • Vanaf 20 jaar

Over bedrijf

Meer informatie over het bedrijf Directa.nl

Leen van € 5,000 met rente van de 5,5 % Meerad
€ 5,000
Leningbedrag € 1,000 - € 5,000
Rente 2 %
Looptijd 12 - 36 maanden

Korte informatie

Eigenschappen van deze lening

 • Lening tot €5 000
 • Termijn: 12 - 36 maanden
 • Bij akkoord geld binnen 24 uur

Lening voorwaarden

 • Krediet aanvragen als je tussen de 18 en 65 jaar bent

Over bedrijf

Meer informatie over het bedrijf OPEN BANK S.A.

Leen van € 1,000 met rente van de 2 % Meerad

Het enige wat jij wilt is goedkoop geld lenen. Maar hoe doe je dat?

Eerst is het belangrijk om te weten wat voor soort lening je nodig hebt. Heb je geld nodig om snel een autoreparatie te kunnen betalen of een wasmachine te kopen, of heb je juist structureel extra geld nodig voor de langere termijn? Je zult dus eerst een keus moeten maak voor een soort lening. Ga je voor een persoonlijke lening of een persoonlijke krediet bijvoorbeeld. 

Hier moet je op letten als je goedkoop geld wilt lenen

Het kost geld om een lening af te sluiten. Een lening is een product dat verkocht wordt door de banken en (online) kredietverstrekkers. En net als bij de verkoop van producten in normale winkels zijn er acties en voorwaarden waar je rekening mee kunt houden. Je ‘winkelt’ als het ware naar een goede lening. Omdat er nogal wat kredietverstrekkers rondlopen is er een hoop concurrentie onderling. Daar kun je als consument gebruik van maken. Neem dan ook nooit zomaar de eerste de beste lening af maar kijk eerst goed rond. Welke lening past het beste bij jou en wat moet je voor de lening betalen? Om dit goed te kunnen zien kun je het beste verschillende leningen van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. 

Leningen vergelijken

Het geld dat je betaalt voor een lening betaal je in de vorm van een rentepercentage. Het lijkt dus logisch om te kiezen voor een lening waarbij het rentepercentage het laagste is omdat je dan het goedkoopste uit bent. Maar dat is niet helemaal een juiste gedachtegang. Je moet namelijk ook kijken naar de looptijd van de lening en het feit of je de lening tussendoor kunt aflossen. Als je de lening niet voortijdig kunt aflossen moet je bij de kredietverstrekkers een boete betalen. Soms valt een lening daardoor duurder uit dan je denkt. Maar het kan ook zo zijn dat ook als je de boete betaald altijd nog goedkoper uit bent dan wanneer je langer aan een lening vast zit. Het vergelijken van leningen is dus best een ingewikkelde bezigheid. Gelukkig zijn er online een hoop tools die je kunnen helpen bij het berekenen van de leningen. Je moet dan het rentepercentage, de looptijd en het totale leenbedrag invullen. 

Heb je al een lening?

Heb je al leningen lopen dan kun je kijken of je goedkoper kunt lenen door de lening over te sluiten. Het is ook mogelijk om meerdere leningen te bundelen tot één lening waardoor je uiteindelijk minder betaald. Bij het oversluiten van een lening wordt niet alleen gekeken naar de rente maar ook naar de voorwaarden. Over het algemeen loont het om leningen na een tijdje over te sluiten.

Goedkoop lenen kan dus zeker maar je je moet er wel wat voor doen. Als je zonder onderzoek een lening af gaat sluiten is de kans groot dat je te duur uit bent. Neem dus even de tijd om leningen met elkaar te vergelijken of, als je al leningen hebt, te kijken of je deze kunt oversluiten. 

Alternatieve manieren 

Behalve de leningen die je kunt aanvragen bij de kredietleveranciers zijn er ook nog andere manieren om goedkoop geld te lenen. Denk bijvoorbeeld aan het lenen bij familie of vrienden of crowdfunding. Bij crowdfunding leen je geld aan elkaar via een crowdfundingplatform. Dit gebeurt op basis van een contract waar je zelf het bedrag, de rente en de looptijd kunt bepalen. Bij crowdfunding moet je wel goed duidelijk kunnen maken waaraan je het geleende geld gaat besteden. 

Voordat je een lening afsluit moet je altijd goed nadenken of je de lening wel écht nodig hebt. Kom je er misschien ook door even te sparen? Als er geen twijfel mogelijk is ga je kijken welke lening het beste bij jouw wensen past. Vervolgens is het belangrijk om te kijken of de aanbieder van de lening beschikt over de juiste vergunningen. (Dit kun je zien op de website afm.nl). Vergelijk vervolgens de leningen die overblijven om te kijken waar je goedkoop geld kunt lenen en vergeet dan ook niet goed de kleine lettertjes te lezen. Op deze manier kun je tot een weloverwogen besluit komen.


Goedkoop geld lenen rating: 4.5/5 van 791 stemmen.
 
Karin Leijen Karin Leijen(LinkedIn)
Karin studeerde af aan de school voor journalistiek in 2005. Na wat jaren werken voor een baas besloot ze in 2007 te starten met haar eigen bedrijf: Pecto Productions. Meer informatie...

Uitvoerder

Lening vergelijker Cooleleningen.nl:
double technology s.r.o., VAT: CZ08695717
Dit bedrijf voert geen enkel financieel produkt.

Over deze website

Cooleleningen.nl Is een vergelijkingssite voor leningen. We gebruiken alle transparante en complete informatie. Door onze service kunt u beslissen welke lening het beste voor u is.