lenen

ZZP lening

    ZZP lening

Als ZZP’er kan je inkomen nogal grillig zijn. Hoewel je natuurlijk probeert om elke maand een mooi bedrag te verdienen kan het in de werkelijkheid zo zijn dat je de ene maand de ene naar de andere euro binnenharkt, terwijl de andere maand de telefoon helemaal niet rinkelt.

Meer

€ 250,000
Leningbedrag € 5,000 - € 250,000
Rente 0,5 %
Looptijd 3 - 18 maanden

Korte informatie

Eigenschappen van deze lening

 • Lening tot €250 000
 • Termijn: 3 - 18 maanden
 • Bij akkoord geld binnen 24 uur

Lening voorwaarden

 • Vanaf 18 jaar
 • Online zakelijk lenen voor ondernemers

Over bedrijf

Meer informatie over het bedrijf BridgeFund

Leen van € 5,000 met rente van de 0,5 % Meerad
€ 75,000
Leningbedrag € 5,000 - € 75,000
Rente 5,4 %
Looptijd 6 - 120 maanden

Korte informatie

Eigenschappen van deze lening

 • Lening tot €75 000
 • Termijn: 6 - 120 maanden
 • Bij akkoord geld binnen 24 uur

Lening voorwaarden

 • Je bent ouder dan 18 en nog geen 70 jaar
 • Je hebt een inkomen

Over bedrijf

Meer informatie over het bedrijf BNP Paribas Personal Finance B.V.

Leen van € 5,000 met rente van de 5,4 % Meerad

    ZZP lening

Het is dan voor ZZP’ers ook veel lastiger om aan een lening te komen dan voor mensen met een vaste baan met een stabiel inkomen. 

Een hoop eisen

Het is niet onmogelijk om als zzp’er geld te lenen bij de bank maar dan moet je wel aan een hoop eisen voldoen. En zoals gezegd is het een stuk moeilijker als je geen stabiel inkomen kunt laten zien. Je kunt wel een persoonlijke lening of een persoonlijk doorlopend krediet aanvragen om te zorgen voor de eerste opstartkosten van je eenmanszaak. Deze lening zou je daarna om kunnen zetten tot een zakelijk krediet. Ook een microfinanciering behoort tot de mogelijkheden. Je mag dan tot 50.000 euro lenen maar dan moet je wel met een goed bedrijfsplan komen waarin uitgelegd wordt waar je het geleende bedrag aan gaat besteden. 

Als je een garantstelling regelt bij de overheid is de kans dat je een lening krijgt als ZZP’er een stuk groter. Dit wordt ook wel het borgstellingskrediet genoemd. 

Andere opties dan de bank

Er zijn ook andere mogelijkheden dan de bank om aan een lening te komen als je werkt als zelfstandige zonder personeel. Online kredietaanbieders bieden vaak speciale ZZP leningen aan. Kijk als je online een ZZP lening aanvraagt goed naar de voorwaarden van de lening. Het rentepercentage zegt niet alles, ook de looptijd is van belang. Het beste kun je verschillende leningen met elkaar vergelijken om te kijken waar je het goedkoopste uit bent. Check ook altijd even of de kredietverstrekker in het bezit is van een geldende AFM vergunning. Zo niet, doe dan geen zaken met deze partij. Naast alle eerder genoemde leningen gebruiken steeds meer ZZP’ers crowdfunding om hun werkzaamheden te bekostigen. Als je in een korte periode vele geld bij elkaar wilt lenen voor bijvoorbeeld een specifiek project is dit een handige manier om het geld bij elkaar te krijgen.


ZZP lening rating: 4.5/5 van 639 stemmen.
 
Karin Leijen Karin Leijen(LinkedIn)
Karin studeerde af aan de school voor journalistiek in 2005. Na wat jaren werken voor een baas besloot ze in 2007 te starten met haar eigen bedrijf: Pecto Productions. Meer informatie...

Uitvoerder

Lening vergelijker Cooleleningen.nl:
double technology s.r.o., VAT: CZ08695717
Dit bedrijf voert geen enkel financieel produkt.

Over deze website

Cooleleningen.nl Is een vergelijkingssite voor leningen. We gebruiken alle transparante en complete informatie. Door onze service kunt u beslissen welke lening het beste voor u is.