lenen

Snel geld lenen

    Snel geld lenen

Heb je een negatieve bkr registratie? Dan is geld lenen ineens een stuk ingewikkelder geworden. De bank zal je niet zo snel een lening toewijzen en ook andere (online) kredietverstrekkers zullen je minder snel een lening toekennen als ze bij een controle zien dat je negatief geregistreerd staat in het bkr register.

Meer

€ 250,000
Leningbedrag € 5,000 - € 250,000
Rente 0,5 %
Looptijd 3 - 18 maanden

Korte informatie

Eigenschappen van deze lening

 • Lening tot €250 000
 • Termijn: 3 - 18 maanden
 • Bij akkoord geld binnen 24 uur

Lening voorwaarden

 • Vanaf 18 jaar
 • Online zakelijk lenen voor ondernemers

Over bedrijf

Meer informatie over het bedrijf BridgeFund

Leen van € 5,000 met rente van de 0,5 % Meerad
€ 60,000
Leningbedrag € 5,000 - € 60,000
Rente 5,5 %
Looptijd 24 - 120 maanden

Korte informatie

Eigenschappen van deze lening

 • Lening tot €75 000
 • Termijn: 24 - 120 maanden
 • Bij akkoord geld binnen 10 minuten

Lening voorwaarden

 • Vanaf 20 jaar

Over bedrijf

Meer informatie over het bedrijf Directa.nl

Leen van € 5,000 met rente van de 5,5 % Meerad
€ 50,000
Leningbedrag € 500 - € 50,000
Rente 4,9 %
Looptijd 12 - 60 maanden

Korte informatie

Eigenschappen van deze lening

 • Lening tot €50 000
 • Termijn: 12 - 60 maanden
 • Bij akkoord geld binnen 24 uur

Lening voorwaarden

 • Vanaf 21 jaar

Over bedrijf

Meer informatie over het bedrijf Cofidis

Leen van € 500 met rente van de 4,9 % Meerad

    Snel geld lenen

Geld lenen zonder bkr

Kun je dan helemaal geen geld meer lenen met zo’n negatieve registratie? Jawel, maar wel op een net iets andere manier. 

Je hebt meerdere mogelijkheden om geld te lenen zonder dat er naar je bkr registratie wordt gekeken. Zo kun je bijvoorbeeld aankloppen bij je familie en vrienden om geld te lenen. Een andere optie is om een minilening af te sluiten. Het gaat dan om kleine bedragen die je kunt lenen bij kredietverstrekkers online. Daarover lees je hieronder meer. Ook kun je vaak bij de gemeente terecht. 

Kredietbank van de gemeente 

De kredietbank van de gemeente is in het leven geroepen om mensen te helpen die om een of andere manier (bijvoorbeeld door een negatieve bkr registratie) nergens anders een lening kunnen krijgen. Wil je een lening afsluiten bij de gemeentelijke kredietbank dan zul je wel aan een hoop eisen moeten voldoen en moeten kunnen verantwoorden waarvoor je het geleende geld gaat gebruiken. De lening die je bij een kredietbank afsluit is over het algemeen een persoonlijke lening en je kunt deze alleen aanvragen in de gemeente waar je woont. Hoeveel je kunt lenen hang van een aantal zaken af. Onder andere je inkomen en eventuele andere schulden worden meegenomen in de beslissing van de adviseur van de gemeente om het te lenen bedrag te bepalen. Meestal kun je tussen de 500 en 4000 euro lenen. Het bedrag en de exacte regels verschillen per gemeente. 

Snel geld lenen binnen 10 minuten zonder bkr

Snel geld lenen binnen 10 minuten zonder bkr. Dat klinkt fantastisch, maar kan het ook echt? Het antwoord op die vraag is ja. Maar er zitten wel wat haken en ogen aan. 

Normaal gesproken duurt het als je een lening aanvraagt even voordat je daadwerkelijk over het geld kunt beschikken. Dat komt onder andere omdat er wordt gekeken of je wel aan alle eisen voldoet die ervoor zorgen dat jij geschikt wordt gevonden om de lening af te nemen. De kredietverstrekker moet namelijk zeker weten dat jij de lening kunt afbetalen. Als deze controle niet plaatsvindt loopt de kredietverstrekker een groter risico door de lening aan jou te verstrekken.

Snel geld lenen via sms of internet 

Bij een minilening of een flitslening sluit je een lening af met een sms of via het internet. De bedragen die je met een flitslening kunt lenen zijn minder groot dan bij een normale lening en staan veel sneller op je bankrekening. Soms al binnen tien minuten. Snel geld lenen binnen 10 minuten zonder bkr controle kan dus wel. 

Maximaal een paar honderd euro 

Het gaat bij een flitslening om bedragen van maximaal een paar honderd euro die makkelijk en snel terug te betalen zijn. Op die manier loopt de kredietverstrekker namelijk het minste risico. Je moet het geleende bedrag binnen de afgesproken termijn terug betalen. Meestal is dit best een korte termijn van 15 tot 62 dagen. Heb je al eerder een flitslening afgesloten bij een bepaalde kredietverstrekker en dit op tijd terugbetaalt dan is het makkelijk om bij dezelfde kredietverstrekker opnieuw een lening aan te vragen. Omdat je gegevens al bekend zijn wordt je dan namelijk nog sneller geholpen. 

Kijk uit voor oplichters

Er zijn online een hoop kredietverstrekkers te vinden die flitsleningen kunnen aanbieden. Kijk als je op zoek gaat naar een aanbieder altijd ook even naar de vergunningen. Als een kredietverstrekker niet in het bezit is van een geldende vergunning van het AFM kun je beter een andere uitzoeken. Als het om geld lenen gaat zijn er namelijk een hoop oplichters actief online waar je niet mee in zee wilt gaan.


Snel geld lenen rating: 4.5/5 van 974 stemmen.
 
Karin Leijen Karin Leijen(LinkedIn)
Karin studeerde af aan de school voor journalistiek in 2005. Na wat jaren werken voor een baas besloot ze in 2007 te starten met haar eigen bedrijf: Pecto Productions. Meer informatie...

Uitvoerder

Lening vergelijker Cooleleningen.nl:
double technology s.r.o., VAT: CZ08695717
Dit bedrijf voert geen enkel financieel produkt.

Over deze website

Cooleleningen.nl Is een vergelijkingssite voor leningen. We gebruiken alle transparante en complete informatie. Door onze service kunt u beslissen welke lening het beste voor u is.