lenen

Snel geld lenen binnen 10 minuten

    Snel geld lenen binnen 10 minuten

Een lening aanvragen is een hoop gedoe, toch? Je moet naar de bank, allerlei formulieren invullen, wachten op de controle van je BKR, nog meer wachten, en dan uiteindelijk krijg je de lening toegezegd en moet je wachten totdat je het geld ook nog daadwerkelijk uit de pinautomaat kunt halen.

Meer

€ 250,000
Leningbedrag € 5,000 - € 250,000
Rente 0,5 %
Looptijd 3 - 18 maanden

Korte informatie

Eigenschappen van deze lening

 • Lening tot €250 000
 • Termijn: 3 - 18 maanden
 • Bij akkoord geld binnen 24 uur

Lening voorwaarden

 • Vanaf 18 jaar
 • Online zakelijk lenen voor ondernemers

Over bedrijf

Meer informatie over het bedrijf BridgeFund

Leen van € 5,000 met rente van de 0,5 % Meerad
€ 75,000
Leningbedrag € 15,000 - € 75,000
Rente 4,2 %
Looptijd 3 - 120 maanden

Korte informatie

Eigenschappen van deze lening

 • Lening tot €75 000
 • Termijn: 3 - 120 maanden
 • Bij akkoord geld binnen 10 minuten

Lening voorwaarden

 • e bent ouder dan 18 + jaar
 • Je hebt een inkomen

Over bedrijf

Meer informatie over het bedrijf Ambtenarenlening

Leen van € 15,000 met rente van de 4,2 % Meerad

    Snel geld lenen binnen 10 minuten

Best vervelend als je het geld vlug nodig hebt. Kun je eigenijk ook snel geld lenen?

Snel geld lenen

Goed nieuws, je hoeft niet altijd naar de bank om geld te lenen. Online kun je ook andere kredietverstrekkers vinden waar je een lening kunt afsluiten. Toch duurt het altijd wel even voordat je een lening toegezegd krijgt. Er moeten een hoop gegevens gecontroleerd worden. Sta je bijvoorbeeld ingeschreven bij het Bureau Krediet Registratie oftewel BKR? En zo ja, ben je dan positief of negatief ingeschreven en welke letter staat er achter je naam? Deze controles vertragen een aanvraag van een lening aanzienlijk, wat best onhandig is als je vriezer het begeven heeft en je vlees ligt te ontdooien en je het geld van de lening nodig hebt om een nieuwe vriezer aan te schaffen. Hoe kan dit sneller? Door een mini lening aan te vragen.

Mini lening

Een mini lening is, zoals de naam al doet vermoeden, een kleine en snelle lening. Je leent een klein bedrag en je betaalt je lening binnen aanzienlijke tijd terug. De langste looptijd van een minilening is 62 dagen! Je kunt met een mini lening snel geld lenen binnen 10 minuten zonder BKR controle. Het feit dat de BKR controle achterwege blijft zorgt voor een flinke versnelling in het aanvraag-proces van je lening. Je kunt minimaal €50 en maximaal €1500 euro lenen. Dit bedrag wordt per direct op je rekening gestort. Dit kan 24 uur duren maar ook maar 10 minuten.

Mini lening vergelijken loont

Wanneer je dus snel geld wilt lenen binnen 10 minuten is de mini lening je grootste kans om dit voor elkaar te krijgen. Voordat je een mini lening aanvraagt is het wel van belang om te kijken waar je dit het goedkoopst kan doen want niet alleen je lening moet je terugbetalen maar ook de rente. Geld lenen kost geld. Om te kijken waar je het beste je mini lening kunt afsluiten kun je ze op het internet via verschillende tools met elkaar vergelijken.

Je kunt zelf zoeken naar welke kredietverstrekkers er aan mini leningen doen maar je kunt ook vertrouwen op de mini lening vergelijkers die al bestaan. Dat scheelt je een hoop tijd. Google bijvoorbeeld even op ‘mini lening vergelijken’ en je ziet meteen een hele rij staan. Kijk bij het vergelijken van de lening niet alleen naar het rentepercentage maar ook naar de looptijd van de lening. Die kan onderling namelijk nogal eens verschillen. Hoe kleiner het bedrag dat je leent, hoe korter de looptijd meestal. Omdat de looptijd vaak erg kort is betalen de meeste mensen hun lening in één keer af.

Ook al lijkt het misschien teveel moeite om alle mini leningen met elkaar te vergelijken, we raden je toch aan dit wel te doen. Het loont namelijk echt de moeite en je kunt er een stuk goedkoper mee uit zijn.

Een mini lening afsluiten is dus de perfecte manier om even snel aan wat extra geld te komen. Binnen 5 minuten heb je zo’n lening online afgesloten en binnen 10 minuten kun je het geld vaak van je rekening afhalen. Het enige wat je nodig hebt om een mini lening aan te vragen is een kopie van je identiteitsbewijs zodat de kredietverstrekker kan controleren of je wel meerderjarig bent.


Snel geld lenen binnen 10 minuten rating: 4.5/5 van 22 stemmen.
 
Karin Leijen Karin Leijen(LinkedIn)
Karin studeerde af aan de school voor journalistiek in 2005. Na wat jaren werken voor een baas besloot ze in 2007 te starten met haar eigen bedrijf: Pecto Productions. Meer informatie...

Uitvoerder

Lening vergelijker Cooleleningen.nl:
double technology s.r.o., VAT: CZ08695717
Dit bedrijf voert geen enkel financieel produkt.

Over deze website

Cooleleningen.nl Is een vergelijkingssite voor leningen. We gebruiken alle transparante en complete informatie. Door onze service kunt u beslissen welke lening het beste voor u is.