lenen

Becam leningen

    Becam leningen

Becam is een Nederlandse kredietverstrekker waar mensen heen kunnen om geld te lenen. In veel vergelijkingsonderzoeken komt een Becam lening goed, zo niet als beste, uit de bus. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het goedkoper maken van leningen.

Meer

€ 250,000
Leningbedrag € 5,000 - € 250,000
Rente 0,5 %
Looptijd 3 - 18 maanden

Korte informatie

Eigenschappen van deze lening

 • Lening tot €250 000
 • Termijn: 3 - 18 maanden
 • Bij akkoord geld binnen 24 uur

Lening voorwaarden

 • Vanaf 18 jaar
 • Online zakelijk lenen voor ondernemers

Over bedrijf

Meer informatie over het bedrijf BridgeFund

Leen van € 5,000 met rente van de 0,5 % Meerad
€ 50,000
Leningbedrag € 1,500 - € 50,000
Rente 11,9 %
Looptijd 12 - 72 maanden

Korte informatie

Eigenschappen van deze lening

 • Lening tot €50 000
 • Termijn: 12 - 72 maanden
 • Bij akkoord geld binnen 24 uur

Lening voorwaarden

 • Vanaf 21 jaar

Over bedrijf

Meer informatie over het bedrijf Santander Consumer Finance Benelux B.V.

Leen van € 1,500 met rente van de 11,9 % Meerad
€ 50,000
Leningbedrag € 5,000 - € 50,000
Rente 4,6 %
Looptijd 1 - 10 jaar

Korte informatie

Eigenschappen van deze lening

 • Lening tot €50 000
 • Termijn: 1 - 10 jaar
 • Bij akkoord geld binnen 24 uur

Lening voorwaarden

 • Vanaf 18 jaar

Over bedrijf

Meer informatie over het bedrijf Moneyou B.V.

Leen van € 5,000 met rente van de 4,6 % Meerad

    Becam leningen

Als je dus bij een andere kredietverstrekker een lening hebt lopen kun je met die gegevens bij Becam aankloppen om te kijken of je dezelfde lening goedkoper kunt krijgen. Oversluiten heet dat. 

Stel dat je een persoonlijke lening hebt afgesloten bij een bank tegen een hoge rente. Dan kun je deze lening bij Becam oversluiten tegen een lagere rente. Het is ook mogelijk om meerdere leningen te bundelen tot een enkele lening met een lagere rente. Ook een doorlopend krediet kan worden overgesloten tegen een lagere rente.  

Op de homepage kun je de ‘gratis besparingscheck’ doen. Je vult hier de gegevens in van je huidige lening (het openstaande leenbedrag, rentepercentage en het bedrag per maand) en Becam rekent voor je uit hoeveel geld je kunt besparen. 

Online een lening afsluiten 

Behalve voor het oversluiten van leningen kan de klant ook bij Becam terecht voor het afsluiten van een persoonlijke lening en een doorlopend krediet. De leningen worden online geregeld en klanten hoeven dus niet fysiek langs te komen op kantoor. Dat scheelt een hoop tijd en geld. Een offerte voor een lening aanvragen is bij Becam vrijblijvend en gratis. Als de klant het eens is met de offerte kan hij of zij deze digitaal ondertekenen en weer terugsturen. 

Dienstverlenende functie van Becam 

Becam heeft ook nog een dienstverlenende functie. Het bedrijf bemiddelt tussen klanten en aanbieder van consumptief krediet. Consumptief krediet wordt ook wel consumentenkrediet of goederenkrediet genoemd. Het gaat dan op kredieten voor de aanschaf van producten met een beperkte houdbaarheid. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een auto, een vakantie of witgoed. Veel voorkomende consumptief kredieten zijn de persoonlijke lening, doorlopend krediet, koop op afbetaling, huurkoop of rood staan. Dankzij de bemiddelingsservice van Becam komt de klant erachter waar hij of zij voor het beste tarief zo’n lening kan afsluiten. Becam rekent voor deze service geen extra kosten. 


Becam leningen rating: 4.5/5 van 792 stemmen.
 
Karin Leijen Karin Leijen(LinkedIn)
Karin studeerde af aan de school voor journalistiek in 2005. Na wat jaren werken voor een baas besloot ze in 2007 te starten met haar eigen bedrijf: Pecto Productions. Meer informatie...

Uitvoerder

Lening vergelijker Cooleleningen.nl:
double technology s.r.o., VAT: CZ08695717
Dit bedrijf voert geen enkel financieel produkt.

Over deze website

Cooleleningen.nl Is een vergelijkingssite voor leningen. We gebruiken alle transparante en complete informatie. Door onze service kunt u beslissen welke lening het beste voor u is.