lenen

Beleggen vergelijken

    Beleggen vergelijken

Als je je spaargeld een tijdje niet nodig hebt dan heb je er misschien wel eens aan gedacht om het te gaan beleggen. Zeker in deze tijd met extreem lage spaarrentes vinden steeds meer mensen het een aantrekkelijk idee om iets anders met hun geld te doen dan het alleen maar op de bank te laten staan.

Meer

€ 250,000
Leningbedrag € 5,000 - € 250,000
Rente 0,5 %
Looptijd 3 - 18 maanden

Korte informatie

Eigenschappen van deze lening

 • Lening tot €250 000
 • Termijn: 3 - 18 maanden
 • Bij akkoord geld binnen 24 uur

Lening voorwaarden

 • Vanaf 18 jaar
 • Online zakelijk lenen voor ondernemers

Over bedrijf

Meer informatie over het bedrijf BridgeFund

Leen van € 5,000 met rente van de 0,5 % Meerad
€ 50,000
Leningbedrag € 3,000 - € 50,000
Rente 16 %
Looptijd 1 - 12 maanden

Korte informatie

Eigenschappen van deze lening

 • Lening tot €50 000
 • Termijn: 1 - 12 maanden
 • Bij akkoord geld binnen 24 uur

Lening voorwaarden

 • Vanaf 18 jaar

Over bedrijf

Meer informatie over het bedrijf OPR-Finance B.V.

Leen van € 3,000 met rente van de 16 % Meerad

    Beleggen vergelijken

Beleg met geld wat je niet nodig hebt 

De waarde van je belegging kan flink omhoog gaan, maar het kan ook gebeuren dat je belegging ineens veel minder waard is. Als je op het punt staat je geld te gaan beleggen is het belangrijk dat je hiermee om kunt gaan. Je moet eigenlijk altijd beleggen met geld wat je niet nodig hebt. Dat beleggen risico’s met zich meebrengt weten veel mensen wel. Maar wist je ook dat je geld moet betalen om je geld überhaupt te kunnen beleggen? Die kosten bestaan uit servicekosten, transactiekosten en eventuele koerskosten. De kosten die je moet betalen voor het beleggen van je geld worden van je rendement afgehaald. 

Verschillende manieren van beleggen

Er zijn verschillende manieren om je geld te beleggen. Je kunt het in je eentje doen maar je kunt ook beleggen met advies. Je kunt kiezen voor online beheer, waarbij je geld collectief wordt belegd, of individueel vermogensbeheer waarbij jij bepaalt waarin de vermogensbeheerder jouw geld mag beleggen. Als je hebt gekozen welke manier van beleggen het beste bij je past is het tijd voor de volgende stap. 

Vergelijk verschillende aanbieders

Niet elke belegger rekent dezelfde kosten, ook in de beleggingswereld is er sprake van concurrentie. Het loont dus de moeite om te kijken welke beleggingsaanbieder de laagste kosten rekent. Je kunt daarvoor het beste een aantal aanbieders naast elkaar leggen en de kosten met elkaar vergelijken. Dit kan best nog wel een puzzel zijn want elke beleggingsaanbieder berekend de kosten op een andere manier.
Gelukkig zijn er op het internet tools te vinden die je kunnen helpen met het vergelijken van alle kosten van de verschillende beleggingsaanbieders. Dit kan bijvoorbeeld bij Finner.


Beleggen vergelijken rating: 4.5/5 van 488 stemmen.
 
Karin Leijen Karin Leijen(LinkedIn)
Karin studeerde af aan de school voor journalistiek in 2005. Na wat jaren werken voor een baas besloot ze in 2007 te starten met haar eigen bedrijf: Pecto Productions. Meer informatie...

Uitvoerder

Lening vergelijker Cooleleningen.nl:
double technology s.r.o., VAT: CZ08695717
Dit bedrijf voert geen enkel financieel produkt.

Over deze website

Cooleleningen.nl Is een vergelijkingssite voor leningen. We gebruiken alle transparante en complete informatie. Door onze service kunt u beslissen welke lening het beste voor u is.