PayPal is een wereldwijd online betalingssysteem en mensen gebruiken PayPal voor het kopen van artikelen op Etsy tot het factureren van freelance werk aan klanten en nog veel meer. Veel dienstverleners, freelancers gebruiken PayPal als een methode om de betaling te ontvangen.

Hoe lang duurt het om geld te ontvangen op PayPal

Dus dit is een veel voorkomende vraag; hoe lang duurt het om geld te ontvangen op PayPal.

Hoeveel tijd PayPal nodig heeft om het geld te ontvangen hangt af van hoe het geld wordt overgemaakt. Als het geld direct van een PayPal-rekening naar een andere PayPal-rekening wordt gestuurd, duurt het een paar minuten om het geld te ontvangen. Aan de andere kant, als het geld wordt verzonden vanaf een bankrekening dan kan het 2 - 3 dagen duren om de transactie te verwerken. Als uw PayPal-rekening niet geverifieerd is, kan PayPal het geld tot 21 dagen vasthouden.

Er zijn vele manieren waarop u geld op uw PayPal-rekening kunt ontvangen, zoals van een andere PayPal-rekening, van een creditcard of een bankpas, van een bankrekening, enz. Elke methode neemt een andere hoeveelheid tijd om de transactie te voltooien en u kunt het geld op uw PayPal-rekening ontvangen. Als u bijvoorbeeld een betaling van uw klant ontvangt via de PayPal-factuur, dan kunt u verwachten dat het geld binnen een paar minuten op uw PayPal-saldo verschijnt als de betaling wordt gedaan vanaf een andere PayPal-rekening of een debet- of creditcard. Als de betaling via een bankoverschrijving of eCheck wordt gedaan, kan het een paar dagen duren voordat de betaling bij de bank binnen is.

Aan de andere kant, als u gebruik maakt van PayPal's merchant services, of PayPal powered by Braintree dan de credit-of debit card transactie zal direct gaan naar uw opgegeven bankrekening. In dit soort situaties; Visa of MasterCard betaling duurt 2 - 3 werkdagen om de transacties te voltooien. Als de betaling wordt gedaan met Discover card dan duurt het 3 werkdagen en als de betaling wordt gedaan met American Express dan duurt het 4 - 5 werkdagen om de transactie te voltooien.

Geld overmaken naar een bankrekening

U kunt geld overmaken naar een bankrekening vanaf uw PayPal-rekening. Geld overmaken naar een bankrekening of bankpas is volledig gratis en de transactie kan binnen één werkdag worden uitgevoerd. Als u snel geld van uw PayPal-rekening naar uw bankrekening wilt overmaken, kunt u de functie PayPal Instant Transfer gebruiken. PayPal Instant Transfer duurt niet langer dan 30 minuten om het geld naar uw bankrekening over te maken, maar u moet wel een vergoeding betalen van $10 of 1 procent van het transactiebedrag, afhankelijk van welk bedrag lager is. Als u echter geld overmaakt na 19.00 uur Eastern Time of in het weekend of op feestdagen, dan kan het langer duren.

PayPal Restitutietijden

De terugbetalingstermijn van PayPal hangt af van de manier waarop het geld oorspronkelijk is betaald. Als u via PayPal Cash heeft betaald dan ontvangt u de terugbetaling nog dezelfde dag dat deze is aangevraagd. Als de betaling via een bankrekening is gedaan, duurt het drie tot vijf werkdagen voordat de terugbetaling op uw rekening staat. Als de betaling via een creditcard of een bankpas is gedaan, kan het 30 dagen duren voordat de terugbetaling op uw rekening verschijnt.      

FAQs over PayPal

1. Hoeveel geld kan een persoonlijke PayPal-rekening ontvangen?
Er is geen limiet aan het ontvangen van geld op een persoonlijke PayPal-rekening. Er is geen limiet aan het totale bedrag dat u op uw persoonlijke PayPal-rekening kunt ontvangen.

2. Is directe storting beschikbaar met PayPal?
De directe storting is alleen beschikbaar op PayPal-rekeningen in de VS en voor klanten die een PayPal Cash Plus-rekening hebben. Bovendien worden klanten die zich hebben ingeschreven voor een PayPal Cash Card automatisch ingeschreven voor directe storting.  

3. Heeft PayPal een maandelijkse vergoeding?
Nee, PayPal heeft geen maandelijkse kosten. U hoeft geen kosten te betalen voor uw account en de kaart. Bovendien hoeft u geen minimumsaldo aan te houden tijdens het beëindigen of overmaken van geld. 

4. Kan een persoonlijke PayPal-rekening geld ontvangen?
Ja, een persoonlijke PayPal-rekening kan geld ontvangen. In feite kan elk type PayPal-rekening geld ontvangen.

5. Wat zijn PayPal QR Code Betalingen?
De QR-code betaling is een nieuwe functie van PayPal, waarmee een PayPal-rekeninghouder ontvangt de betaling gewoon door het weergeven van de QR-code voor klanten te scannen met behulp van de PayPal-app. Het is volledig gratis om een QR code te maken en te delen.

Meer Hodnocení kategorie 4.5

Hoe lang duurt het om geld te ontvangen op PayPal: 4.2/5 van 911 stemmen
Karin Leijen Karin Leijen(LinkedIn)
Karin studeerde af aan de school voor journalistiek in 2005. Na wat jaren werken voor een baas besloot ze in 2007 te starten met haar eigen bedrijf: Pecto Productions. Meer informatie...